VISIONXLASER

CNC STANCOLÓ BERENDEZÉSEK

Az elmúlt évtizedekben a finomlemezek lyukasztása, hajlítása és egyéb hidegalakítása világszerte nagy fejlődésen ment keresztül. A lebomlani nem képes, és gazdaságosan csupán nagy sorozatban gyártható műanyagalkatrészeket folyamatosan váltják fel a fémlemez konstrukciók. Ugyanakkor a növekvő alapanyagárak miatt a tervezők egyre vékonyabb lemezekből, a szerkezetek bonyolultságának fokozása révén törekszenek kisebb tömeg mellett azonos szilárdságot elérni. Ezt a tendenciát a lemezmegmunkáló gépeknek is követniük kell. Bár a fémlemezek alakítására többféle eljárást ismerünk, a felhasználói igények változása következtében a CNC-vezérlésű stancoló berendezések bírnak legnagyobb jelentőséggel a lemezalakítás terén, és a szakemberek szerint szerepük belátható időn belül nem is lesz pótolható más technológiákkal.

A CNC stancoló berendezéseket világszerte széles körben használják a hidegsajtoló feldolgozóiparban, például villamosenergia-iparban szekrényekhez, háztartási készülékeknél, felvonóiparban, tűzvédelmi ajtókban, légkondicionálásban, konyhai felszerelésekben, irodai berendezésekben, számítástechnikai hardvereknél, orvosi gépekben, világítástechnikában és így tovább.

CNC stancoló és hajlító berendezéseink gyártója számos szabadalmat jegyez, technológiai kutató-fejlesztő központja jelentős erőforrásokkal rendelkezik, berendezéseiket felhasználói visszajelzések alapján folyamatosan fejlesztik. Ezek a gépek stabil, ellenálló szerkezetűek, kiemelkedő minőségű Rexroth alkatrészekkel.