VISIONXLASER

LF3015CN

LF3015CN közepes teljesítményű táblalemezvágó lézer berendezés

AUTOMATA FÓKUSZÚ LÉZER VÁGÓFEJ

Manuális fókuszálás nélküli rendszer

A szoftver automatikusan beállítja a fókuszlencsét a különféle vastagságú lemezeknek megfelelően a perforációkhoz, vágásokhoz.

A fókuszobjektív automatikus beállítási sebessége tízszer gyorsabb, mint a kézi beállításé.

Nagyobb állítási tartomány

Állítási tartomány: – 10mm ~+ 10 mm, pontosság 0.01 mm, különböző 0 ~ 20 mm vastagságú és anyagú lemezek esetén.

Hosszú szervíz időintervallum

A collimátor lencsén és a fókusz lencsén is van vízhűtéses hűtőborda, amely csökkenti a vágófej hőmérsékletét, így javítva a vágófej élettartamát.

FÜGGETLEN VEZÉRLŐSZEKRÉNY

Pormentes

Az összes elektromos alkatrész és a lézerforrás be van építve a független vezérlőszekrénybe, porbiztos kivitelben, hogy meghosszabbítsa az elektromos alkatrészek élettartamát.

Automatikus termosztát

A vezérlőszekrény légkondicionálóval van felszerelve az automatikus állandó hőmérséklet eléréséhez. Ez megakadályozza az alkatrészek túlzott hőmérsékleti károsodását nyáron.

SZEGMENTÁLT TÉGLALAP ALAKÚ HEGESZTETT CSŐ MUNKAASZTAL

A munkaasztal belső szerkezete a repülőgép gyártásból átvett méhsejt szerkezetű fém, melyhez merevítés céljából számos téglalap alakú csövet hegesztettek. A merevítők a csövekben vannak elrendezve, hogy növeljék a munkaasztal szilárdságát és szakítószilárdságát, ezenkívül növelik a vezetősín ellenállását és stabilitását, hogy hatékonyan elkerüljék az munkaasztal alakváltozását. Nagy szilárdság, stabilitás, szakítószilárdság, mely 20 év használatot garantál, torzítások nélkül. A téglalap alakú cső falvastagsága 10 mm, súlya 4500 kg.

3. GENERÁCIÓS ALUMÍNIUM GERENDA

Ez a szerkezet az űrrepülőgép szabványok szerint készül, 4300 tonna préseléssel. Az öregedés kezelés után szilárdsága eléri a 6061 T6-ot, mely a legmagasabb érték az állványok között. A repülési alumíniumnak számos előnye van, például jó szilárdsága, kicsi a súlya, jó a korrózióállósága / antioxidációja, alacsony a sűrűsége, és jelentősen megnöveli a feldolgozási sebességet.

A BERENDEZÉS ELŐNYEI

Rozsdamentes acél kialakítás

A működési terület 304-es rozsdamentes acélból van kialakítva, ami megakadályozza, hogy a kipattanó magas hőmérsékletű forgácsoló szikrák károsítsák a gép felületét.

IPAD tervezőképernyő

Használjon nagy felbontású edzettüveg képernyőt, amivel a műveletek még kifinomultabbak, egyszerűbbek.

Átvitel és pontosság

Japán YASKAWA szervomotorral, Hiwin sínvezetővel és francia motor reduktorral felszerelt berendezés. A gép pozicionálási pontossága 0,02 mm lehet.

IPARI ALKALMAZÁSOK

Az LF3015CN szállézeres vágógép egy klasszikus modell, amelyet életünk során használt termékek előállításához használnak a legkülönbfélébb területeken, például rozsdamentes acélból készült edények, tárolószekrények és más szekrények feldolgozásakor. Különféle fémlemezek vágására használják, elsősorban rozsdamentes acél, szénacél, horganyzott lemez, elektrolitlemez, sárgaréz, alumínium, különféle ötvözött lemezek, ritka fém és más fém anyagokhoz.

TECHNIKAI PARAMÉTEREK

Berendezés típusaLF3015CN
Lézer teljesítménye1000 W, 2000 W, 3000 W, 4000 W (opcionális)
Méretek4600 x 2450 x 1700 mm, 7999 x 3048 x 1880 mm
Munkaterület mérete3000 x 1500 mm, 6000 x 2000 mm
Ismétlési pontosság+/- 0,02 mm
Max. sebesség120 m / perc
Max. gyorsulás1,0 G
Energia igény380 V 50 Hz / 60 Hz / 60 A