VISIONXLASER

LF3015CNR

Nagy teljesítményű, táblalemez és csővágó lézer berendezés

AUTOMATA FÓKUSZÚ LÉZER VÁGÓFEJ

Manuális fókuszálás nélküli rendszer

A szoftver automatikusan beállítja a fókuszlencsét a különféle vastagságú lemezeknek megfelelően a perforációkhoz, vágásokhoz.

A fókuszobjektív automatikus beállítási sebessége tízszer gyorsabb, mint a kézi beállításé.

Nagyobb állítási tartomány

Állítási tartomány: – 10mm ~+ 10 mm, pontosság 0.01 mm, különböző 0 ~ 20 mm vastagságú és anyagú lemezek esetén.

Hosszú szervíz időintervallum

A collimátor lencsén és a fókusz lencsén is van vízhűtéses hűtőborda, amely csökkenti a vágófej hőmérsékletét, így javítva a vágófej élettartamát.

KETTŐS FELHASZNÁLÁS ÉS KÖLTSÉGMEGTAKARÍTÁS

Ez a lézervágó gép nem csak fémlemezek vágására, hanem fémcsövek vágására is képes. Számos felhasználási területe van, és több mint 50% helyet takaríthat meg, ami hatékonyan javítja a termelékenységet.

BEFOGÓ KIALAKÍTÁSA

A berendezés mindkét oldalán pneumatikus befogó szerkezetet alakítottak ki, melynek köszönhetően a középpont automatikusan állítható. Az átlósan beállítható tartomány 20-220 mm.

SZEGMENTÁLT TÉGLALAP ALAKÚ HEGESZTETT CSŐ MUNKAASZTAL

A munkaasztal belső szerkezete a repülőgép gyártásból átvett méhsejt szerkezetű fém, melyhez merevítés céljából számos téglalap alakú csövet hegesztettek. A merevítők a csövekben vannak elrendezve, hogy növeljék a munkaasztal szilárdságát és szakítószilárdságát, ezenkívül növelik a vezetősín ellenállását és stabilitását, hogy hatékonyan elkerüljék az munkaasztal alakváltozását. Nagy szilárdság, stabilitás, szakítószilárdság, mely 20 év használatot garantál, torzítások nélkül. A téglalap alakú cső falvastagsága 10 mm, súlya 4500 kg.

3. GENERÁCIÓS ALUMÍNIUM GERENDA

Ez a szerkezet az űrrepülőgép szabványok szerint készül, 4300 tonna préseléssel. Az öregedés kezelés után szilárdsága eléri a 6061 T6-ot, mely a legmagasabb érték az állványok között. A repülési alumíniumnak számos előnye van, például jó szilárdsága, kicsi a súlya, jó a korrózióállósága / antioxidációja, alacsony a sűrűsége, és jelentősen megnöveli a feldolgozási sebességet.

A BERENDEZÉS ELŐNYEI

Rozsdamentes acél kialakítás

A működési terület 304-es rozsdamentes acélból van kialakítva, ami megakadályozza, hogy a kipattanó magas hőmérsékletű forgácsoló szikrák károsítsák a gép felületét.

IPAD tervezőképernyő

Használjon nagy felbontású edzettüveg képernyőt, amivel a műveletek még kifinomultabbak, egyszerűbbek.

Frakcionált automatikus támogatás

Intelligens csőtartó-tervezést alkalmaz, mellyel megoldhatók az alakváltozási problémák hosszú csövek vágása során.

IPARI ALKALMAZÁSOK

A táblák és a csövek integrált tervezése óta az LF3015CNR ipari felhasználási területe folyamatosan növekszik, ideértve a kőolaj- és más csőanyagokat, fitneszfelszerelések és egyéb csőanyagok elsősorban mechanikus megmunkálását, autóipar, gépszekrények és egyéb födémek anyagainak főleg mechanikus megmunkálását stb. Főbb feldolgozható alapanyagok: 0,5-5 mm szénacél lemezek (csövek), 0,5-2,5 mm rozsdamentes acéllemezek, horganyzott acél (csövek), elektrolitikus horganyzott acéllemez (csövek), szilícium acél (csövek) és más típusú vékony fémlemezek. A csőátmérő tartománya: 20-300mm.

TECHNIKAI PARAMÉTEREK

Berendezés típusaLF3015CNR
Lézer teljesítménye1000 W, 2000 W, 3000 W, 4000 W, 6000 W, 8000 W (opcionális)
Méretek4600 x 2450 x 1700 mm
Munkaterület mérete3000 x 1500 mm
Ismétlési pontosság+/- 0,02 mm
Max. sebesség120 m / perc
Max. gyorsulás1,5 G
Energia igény380 V 50 Hz / 60 Hz