VISIONXLASER

LF3015GAR

Nagy teljesítményű, teljesen zárt rendszerű lézer cső- és lemezvágó berendezés

AUTOMATA FÓKUSZÚ LÉZER VÁGÓFEJ

Manuális fókuszálás nélküli rendszer

A szoftver automatikusan beállítja a fókuszlencsét a különféle vastagságú lemezeknek megfelelően a perforációkhoz, vágásokhoz.

A fókuszobjektív automatikus beállítási sebessége tízszer gyorsabb, mint a kézi beállításé.

Nagyobb állítási tartomány

Állítási tartomány: – 10mm ~+ 10 mm, pontosság 0.01 mm, különböző 0 ~ 20 mm vastagságú és anyagú lemezek esetén.

Hosszú szervíz időintervallum

A collimátor lencsén és a fókusz lencsén is van vízhűtéses hűtőborda, amely csökkenti a vágófej hőmérsékletét, így javítva a vágófej élettartamát.

NEHÉZ TÁBLALEMEZ HEGESZTŐ MUNKAASZTAL

Légtelenített és hőkezelt

Nagy tömegének köszönhetően 20 év alatt sem deformálódik. Kialakításának köszönhetően nagy teljesítményű, akár 10.000 W-os lézerrel is használható. A nagy tömeg a lézervágó berendezés termelési sebességét is gyorsítja.

Innovatív, négy hevederes munkaasztal

Annak érdekében, hogy a lézeres munkavégzés során a munkaágy károsodása csökkenthető legyen, a munkaágy négy heveder hozzáadásával lett megújítva, ennek köszönhető, hogy a szállézeres vágógép munkaágy-élettartama megduplázódik.

BEFOGÓ KIALAKÍTÁSA

A berendezés mindkét oldalán pneumatikus befogó szerkezetet alakítottak ki, melynek köszönhetően a középpont automatikusan állítható. Az átlósan beállítható tartomány 20-300 mm.

KETTŐS FELHASZNÁLÁS ÉS KÖLTSÉGMEGTAKARÍTÁS

A GAR sorozatú lézervágó gép nem csak fémlemezek vágására, hanem fémcsövek vágására is képes. Számos felhasználási területe van, és több mint 50% helyet takaríthat meg, ami hatékonyan javítja a termelékenységet.

8000 W IPG SZÁLLÉZER FORRÁSA

Világhírű márka

Az általunk forgalmazott lézervágó gépek az IPG, YLS-CUT sorozatú nagyteljesítményű szállézerét használják. Nagy teljesítményű vágás érhető el rozsdamentes acél, alumínium és más fém anyagok esetén, a vastagság akár 40 mm is lehet.

Hosszú élettartam

A kulcsfontosságú alkatrészek élettartama elérheti akár a 100.000 órát, így garantálva a berendezés működését.

Stabil vágási teljesítmény

A lézerek kiváló sugárminőséget, finomabb vágási vonalakat, magasabb termelékenységet és jobb feldolgozási minőséget eredményeznek. A teljesen zárt állandó hőmérsékletű lézer munkakörnyezet hatékonyabb és biztosítja a lézer stabil működését.

3. GENERÁCIÓS ALUMÍNIUM GERENDA

Ez a szerkezet az űrrepülőgép szabványok szerint készül, 4300 tonna préseléssel. Az öregedés kezelés után szilárdsága eléri a 6061 T6-ot, mely a legmagasabb érték az állványok között. A repülési alumíniumnak számos előnye van, például jó szilárdsága, kicsi a súlya, jó a korrózióállósága / antioxidációja, alacsony a sűrűsége, és jelentősen megnöveli a feldolgozási sebességet.

A BERENDEZÉS ELŐNYEI

Biztonságos és szennyezésmentes

Teljesen zárt rendszerű kivitel. A „kémlelő nyílás” üvege megfelel az európai CE szabvány lézervédő üvegére vonatkozó követelményeknek. A darabolással keletkező füst a berendezésen belül kiszűrhető, így nem szennyező és környezetbarát termelést tesz lehetővé.

Mozgatható platform

Felfelé és lefelé mozgó platform, melynek mozgatásáért egy konverterrel felszerelt motor a felelős. Lehetőség van egy vonalban történő mozgatásra, így megnövelve a platformot.

Frakcionált automatikus támogatás

Intelligens csőtartó-tervezést alkalmaz, mellyel megoldhatók az alakváltozási problémák hosszú csövek vágása során.

IPARI ALKALMAZÁSOK

Az LF3015GAR szállézeres vágó gép akár 8000 W lézer teljesítményt képes előállítani, tehát ideális választás a vastag lemezek vágásához. Például a mezőgazdasági gépek, textilipari gépek, élelmiszeripari gépek, építőipari gépek, valamint egyéb nagy gépek és berendezések gyártása során általában nagy teljesítményű szállézeres vágógépet használnak a feldolgozás segítésére. Rozsdamentes acélhoz, szénacélhoz, szilikon acélhoz, alumíniumötvözethez, titánötvözethez, horganyzott acélhoz, alumíniummal borított cinklemezhez, rézhez és más fémekhez használható.

TECHNIKAI PARAMÉTEREK

Berendezés típusaLF3015GAR, LF4020GAR, LF6025GAR
Lézer teljesítménye1000 W, 2000 W, 3000 W, 4000 W, 6000 W, 8000 W (opcionális)
Méretek7800 x 3580 x 2150 mm,
10160 x 4260 x 2375 mm,
14140 x 4890 x 2384 mm
Munkaterület mérete3000 x 1500 mm,
4000 x 2000 mm,
6000 x 2500 mm
Ismétlési pontosság+/- 0,02 mm
Max. sebesség120 m / perc
Max. gyorsulás1,5 G
Energia igény380 V 50 Hz / 60 Hz