VISIONXLASER

LF3015L

LF3015L tábla vágó lézer berendezés

AUTOMATA FÓKUSZÚ LÉZER VÁGÓFEJ

Manuális fókuszálás nélküli rendszer

A szoftver automatikusan beállítja a fókuszlencsét a különféle vastagságú lemezeknek megfelelően a perforációkhoz, vágásokhoz.

A fókuszobjektív automatikus beállítási sebessége tízszer gyorsabb, mint a kézi beállításé.

Nagyobb állítási tartomány

Állítási tartomány: – 10mm ~+ 10 mm, pontosság 0.01 mm, különböző 0 ~ 20 mm vastagságú és anyagú lemezek esetén.

Hosszú szervíz időintervallum

A collimátor lencsén és a fókusz lencsén is van vízhűtéses hűtőborda, amely csökkenti a vágófej hőmérsékletét, így javítva a vágófej élettartamát.

FÜGGETLEN VEZÉRLŐSZEKRÉNY

Pormentes

Az összes elektromos alkatrész és a lézerforrás be van építve a független vezérlőszekrénybe, porbiztos kivitelben, hogy meghosszabbítsa az elektromos alkatrészek élettartamát.

Automatikus termosztát

A vezérlőszekrény légkondicionálóval van felszerelve az automatikus állandó hőmérséklet eléréséhez. Ez megakadályozza az alkatrészek túlzott hőmérsékleti károsodását nyáron.

LAPHEGESZTETT, NAGY TEHERBÍRÁSÚ MUNKAASZTAL

A munkaasztal belső szerkezete a repülőgép gyártásból átvett fém méhsejt szerkezetű, melyhez merevítés céljából számos téglalap alakú csövet hegesztettek. A merevítők a csövekben vannak elrendezve, hogy növeljék a munkaasztal szilárdságát és szakítószilárdságát, ezenkívül növelik a vezetősín ellenállását és stabilitását, hogy hatékonyan elkerüljék a munkaasztal alakváltozását. Nagy szilárdság, stabilitás, szakítószilárdság, mely 20 év használatot garantál, torzítások nélkül. A téglalap alakú cső falvastagsága 10 mm, súlya 4500 kg.

3. GENERÁCIÓS ALUMÍNIUM GERENDA

Az űrrepülőgép szabványok szerint készülnek, 4300 tonna préseléssel. Az öregedés kezelés után szilárdsága eléri a 6061 T6-ot, mely a legmagasabb érték az állványok között. A repülési alumíniumnak számos előnye van, például jó szilárdsága, kicsi a súlya, jó a korrózióállósága / antioxidációja, alacsony a sűrűsége, és jelentősen megnöveli a feldolgozási sebességet.

A BERENDEZÉS ELŐNYEI

Biztonságos és szennyezésmentes

Teljesen zárt rendszerű kivitel. A „kémlelő nyílás” üvege megfelel az európai CE szabvány lézervédő üvegére vonatkozó követelményeknek. A darabolással keletkező füst a berendezésen belül kiszűrhető, így nem szennyező és környezetbarát termelést tesz lehetővé.

IPAD tervezőképernyő

Használjon nagy felbontású edzettüveg képernyőt, amivel a műveletek még kifinomultabbak, egyszerűbbek.

Átvitel és pontosság

Japán YASKAWA szervomotorral, Hiwin sínvezetővel és francia motor reduktorral felszerelt berendezés. A gép pozicionálási pontossága 0,02 mm lehet.

IPARI ALKALMAZÁSOK

Az LF3015L szállézeres vágógép egy klasszikus modell, amelyet életünk során használt termékek előállításához használnak a legkülönbfélébb területeken, például rozsdamentes acélból készült edények, tárolószekrények és más szekrények feldolgozásakor. Különféle fémlemezek vágására használják, elsősorban rozsdamentes acél, szénacél, horganyzott lemez, elektrolitlemez, sárgaréz, alumínium, különféle ötvözött lemezek, ritka fém és más fém anyagokhoz.

TECHNIKAI PARAMÉTEREK

Berendezés típusaLF3015L
Lézer teljesítménye500 W, 750 W, 1000 W, 2000 W, 3000 W (opcionális)
Méretek4440 x 2500 x 1860 mm
Munkaterület mérete3000 x 1500 mm
Ismétlési pontosság+/- 0,02 mm
Max. sebesség80 m / perc
Max. gyorsulás1,0 G
Energia igény380 V 50 Hz / 60 Hz