VISIONXLASER

LF4020GH

12000 W-os nagy teljesítményű, teljesen zárt rendszerű lézervágó berendezés

AUTOMATA FÓKUSZÚ LÉZER VÁGÓFEJ

Manuális fókuszálás nélküli rendszer

A szoftver automatikusan beállítja a fókuszlencsét a különféle vastagságú lemezeknek megfelelően a perforációkhoz, vágásokhoz.

A fókuszobjektív automatikus beállítási sebessége tízszer gyorsabb, mint a kézi beállításé.

Nagyobb állítási tartomány

Állítási tartomány: – 10mm ~+ 10 mm, pontosság 0.01 mm, különböző 0 ~ 20 mm vastagságú és anyagú lemezek esetén.

Hosszú szervíz időintervallum

A collimátor lencsén és a fókusz lencsén is van vízhűtéses hűtőborda, amely csökkenti a vágófej hőmérsékletét, így javítva a vágófej élettartamát.

NEHÉZ TÁBLALEMEZ HEGESZTŐ MUNKAASZTAL

Légtelenített és hőkezelt

Nagy tömegének köszönhetően 20 év alatt sem deformálódik. Kialakításának köszönhetően nagy teljesítményű, akár 10.000 W-os lézerrel is használható. A nagy tömeg a lézervágó berendezés termelési sebességét is gyorsítja.

Innovatív, négy hevederes munkaasztal

Annak érdekében, hogy a lézeres munkavégzés során a munkaágy károsodása csökkenthető legyen, a munkaágy négy heveder hozzáadásával lett megújítva, ennek köszönhető, hogy a szállézeres vágógép munkaágy-élettartama megduplázódik.

12000 W IPG SZÁLLÉZER FORRÁSA

Világhírű márka

Az általunk forgalmazott lézervágó gépek az IPG, YLS-CUT sorozatú nagyteljesítményű szállézerét használják. Nagy teljesítményű vágás érhető el rozsdamentes acél, alumínium és más fém anyagok esetén, a vastagság akár 40 mm is lehet.

Hosszú élettartam

A kulcsfontosságú alkatrészek élettartama elérheti akár a 100.000 órát, így garantálva a berendezés működését.

Stabil vágási teljesítmény

A lézerek kiváló sugárminőséget, finomabb vágási vonalakat, magasabb termelékenységet és jobb feldolgozási minőséget eredményeznek. A teljesen zárt állandó hőmérsékletű lézer munkakörnyezet hatékonyabb és biztosítja a lézer stabil működését.

3. GENERÁCIÓS ALUMÍNIUM GERENDA

Ez a szerkezet az űrrepülőgép szabványok szerint készül, 4300 tonna préseléssel. Az öregedés kezelés után szilárdsága eléri a 6061 T6-ot, mely a legmagasabb érték az állványok között. A repülési alumíniumnak számos előnye van, például jó szilárdsága, kicsi a súlya, jó a korrózióállósága / antioxidációja, alacsony a sűrűsége, és jelentősen megnöveli a feldolgozási sebességet.

A BERENDEZÉS ELŐNYEI

Biztonságos és szennyezésmentes

Teljesen zárt rendszerű kivitel. A „kémlelő nyílás” üvege megfelel az európai CE szabvány lézervédő üvegére vonatkozó követelményeknek. A darabolással keletkező füst a berendezésen belül kiszűrhető, így nem szennyező és környezetbarát termelést tesz lehetővé.

Cserélő platform

Konverter által vezérelt cserélő motor végzi a felső és alsó felület cseréjét. A gép 15 másodpercen belül képes befejezni a műveletet.

Kamerával megfigyelt vezérlő rendszer

A feldolgozási folyamat során minden holt teret bármikor megfigyelhetünk a kamera rendszernek köszönhetően, így a folyamat irányítható.

IPARI ALKALMAZÁSOK

Ideális választás a vastag lemezek vágásához, mivel akár 12000 W lézer teljesítményt képes előállítani. Például a mezőgazdasági gépek, textilipari gépek, élelmiszeripari gépek, építőipari gépek, valamint egyéb nagy gépek és berendezések gyártásakor általában nagy teljesítményű szállézeres vágógépet használnak a feldolgozás során. Rozsdamentes acélhoz, szénacélhoz, szilikon acélhoz, alumíniumötvözethez, titánötvözethez, horganyzott acélhoz, alumíniummal borított cinklemezhez, rézhez és más fémekhez használható.

TECHNIKAI PARAMÉTEREK

Berendezés típusaLF4020GH
Lézer teljesítménye8000 W, 12000 W, 15000 W
Méretek11475 x 2574 x 5169 mm
Munkaterület mérete4000 x 2000 mm, 6000 x 2000 mm
Ismétlési pontosság+/- 0,02 mm
Max. sebesség200 m / perc
Max. gyorsulás2,5 G
Energia igény380 V 50 Hz / 60 Hz