VISIONXLASER

P-SZÉRIA

Stabil, biztonságos és hatékony

Több kialakításban elérhető a Standard asztalon kívül:

Teljesen zárt vágóasztal
Számos előnye van a standard asztallal szemben: pormentes, vízálló és alacsonyabb a működési zajszintje.

Magas keretes, híd stílusú asztal
Hosszabb a Z tengely mozgási távolsága (például: 300 mm, 350 mm, 400 mm, 450 mm, 500 mm, de akár 1 m), amelyet olyan nagyon vastag lágy anyagokhoz terveztek, mint például a hab, gumi, műanyag és más puha alapanyagok.

Rozsdamentes acél platform
Jó megjelenésű Waterjet modell, rozsdaálló és hosszú élettartamú. A CNC vezérlőrendszer és a vágóasztal egybe vannak építve, amely fejlettebbé teszi ezt a típust.

AC 5 tengelyes vágófej
Érje el a legsokoldalúbb „Pontos Vágásokat” (AC – Accurate Cuts) !
Egy valódi öt tengelyes vágófej segítségével kúpok vághatók, lyukakat fúrhatnak csövekbe és bordázott / ferde széleket lehet előállítani. Bár az ilyen rugalmas rendszereknek meg van az ára, cserébe a legösszetettebb, fejlett vágási feladatokban is felhasználhatók. Az elmúlt években sokan választották ezeket az AC 5 tengely-készleteket a világon, hogy éles szögekkel rendelkező, szokatlan formájú fém alkatrészeket vágjanak. Vannak, akik a 45,5°-os vágáshoz, márványpadlóminták készítéséhez használják. A 3D Alma szoftver konfigurálásával akár 3D alakzatok is vághatók.

100 HP magasnyomású szivattyú
A 100 HP a gyártó speciális kialakítású terméke. Két erősítővel rendelkezik, mindkettő a vízáram sebességének növelésén dolgozik. 200 mm-nél is vastagabb acélt képes vágni. A folyamat során a vágási sebesség 30% – 50% -kal növekszik. A végső vágási hatások egy 96000 PSI nyomású erősítőéhez hasonlíthatók.

75 kW, 60000 PSI, 7.2 l/min vízkibocsátás, 0.42 mm fúvókanyílás

MŰSZAKI SPECIFIKÁCIÓ

Főmotor teljesítménye75 kW / 100 LE
Max. működési nyomás60000 PSI / 420 MPa
Folyamatos működési nyomás340-360 MPa
Hidraulikaolaj-tartály mérete200 liter
Max. vízkibocsátás7.2 l/ min
Fúvókanyílás maximuma0.42 mm
Áramellátás3 fázisú 380 V / 50Hz
Zajszint75 dB (A)
Méretek és tömeg:2100*1270*1420 mm, 1700 kg

SZOFTVER JELLEMZŐI

  • Retrace mód: Úgy tervezték, hogy vissza tudja helyezni a vágófejet a már megmunkált profil bármely pontjára.
  • Valós idejű grafika: a program kézi és / vagy automatikus zoommal van ellátva, a lemez kontúrjának megjelenítéséhez.
  • Automatikus visszaállítás a munka leállása után.

OPCIÓK

Olajhűtő

A hidraulikus folyadék hűtésére, a munkakörülmények javítására, a munkaidő és az élettartam meghosszabbítására szolgál.

Automatikus csiszolóanyag-szállító

Az automatikus csiszolóanyag-szállító rendszer lehetővé teszi a kezelő számára a csiszolóanyag hozzáadását még a gép működése közben is. Ez nagyban növeli a munka hatékonyságát, és csökkenti az energiafogyasztást a működés során.

A víz ionmentesítése

Eltávolítja a szennyeződést a vízből. Ez nagyon fontos, ha a vízminőség nem elég jó. Ennek használata csökkentheti a berendezés korróziójának mértékét és meghosszabbíthatja a Waterjet élettartamát.

Salak eltávolítása

Kifejezetten az elhasználódott gránitőrlemény folyamatos eltávolítására tervezték a Waterjet gyűjtőtartályából. Ez a csiszolóanyag újrahasznosításának kényelmes módja, és jelentős közvetett költséget takarít meg.

Dinamikus magasságbeállítás

Széles körben használják az egyenetlen felületű anyagok feldolgozása során, hogy biztosítsák a magas vágási minőséget és megvédjék a vágófejet, nehogy az anyaghoz érjen.

Ütközésgátló érzékelő

Az ütközésgátló szenzor megakadályozhatja a váratlan ütközéseket. Ezzel jobb védelmet nyújthatunk a vágófejnek és csökkenthetjük a váratlan költségeket.