Tudnivalók lemezmegmunkáló gépek beszerzése előtt

Mit tegyünk, ha új, professzionális lemezmegmunkáló berendezésekre van szükségünk? A vezető európai gyártók termékeit csak kevesen engedhetik meg maguknak, az ár-érték arányban sokszor jóval kedvezőbb távol-keleti gépek beszerzése pedig – a rendeléstől a beüzemelésig – olyan kockázatos útnak tűnik, amin nem szívesen megy végig egyedül az ember.

A megoldás szerencsére adott: olyan megbízható szakmai importőrre van szükség, amelyre a folyamat első lépésétől az utolsóig (sőt, még azon is túl) számíthatunk. Ezt biztosítja ügyfeleinek a Hesse Trade a VisonXLaser termékcsaládunk neve alatt futó CNC stancoló, lézervágó, vízvágó vagy épp hajlító berendezések terén.

Miért érdemes minket választani?

Az összes szóba jöhető gyártót végigjártuk, hogy megtaláljuk a hazai piac számára legjobb lemezmegmunkáló gépeket. Az általunk kínált technológiák rendkívül kedvező áron érhetőek el, közben pedig a minőség és termelékenység terén sem kell kompromisszumokat kötni.

A beszerzés során gondoskodunk a komplett logisztikáról, egyúttal pénzügyi garanciát is vállalunk arra, hogy a leszállított eszközök tökéletesen működnek. Így nem fordulhat elő, hogy ügyfelünk „magára marad” az esetleges nehézségekkel, ahogy az egy webáruház vagy egy kevésbé megbízható importőr esetén bizony előfordulhat.

Szakértői csapatunk a különböző lemezmegmunkáló berendezések beüzemelésében, a kezelés helyes elsajátításában is segít. Az évek során jó kapcsolatot építettünk ki a gyártókkal, így megvannak azok a kommunikációs csatornáink, amelyeken keresztül minden felvetődő kérdésre gyors választ kaphatunk.

Azonnal reagáló, hazai szervizháttérrel rendelkezünk annak érdekében, hogy a termelésben soha ne kerüljön sor hosszabb leállásra. A termelés folyamatosságáról többek közt készleten tartott fogyó, kopó alkatrészekkel is gondoskodunk.

Vegye szemügyre honlapunkon CNC stancoló, vízvágó, lézervágó és hajlító berendezéseinket, és találja meg az Önnek leginkább megfelelőt – a többit pedig már ránk bízhatja!

Nem érdemes várni a döntéssel

Május 29-én nyílik meg egy 50 milliárd forintos keretösszegű pályázat, amelyen mikro-, kis- és középvállalkozások (kkv) juthatnak akár vissza nem térítendő, a beruházásuk 70%-át fedező támogatásokhoz. A fókuszban a hatékonyságnövelő, csúcstechnológiás fejlesztések állnak, azaz ezek a források a VisionXLaser berendezések beszerzésében is segíthetnek.

A pályázat részleteiről itt olvashatnak.

Magas minőség, elérhető ár, biztos háttér – ez a VisionXLaser!

KÖVESSEN BENNÜNKET!

Hírek

Comments are disabled.